Laure Everaert

Laure behaalde haar master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen in 2018 aan de KU Leuven met onderzoek specialisatie in de biomedische kinesiologie. In 2019 behaalde zij het bijkomende diploma van de specifieke lerarenopleiding lichamelijke opvoeding aan de KU Leuven. Daarnaast behaalde ze ook het diploma van instructeur B artistieke gymnastiek, multimove begeleider en hoger redder.

Al sinds haar 3 jaar heeft Laure de turnmicroben te pakken. Ze heeft 9 jaar op competitieniveau geturnd (AGD). Na haar turncarrière heeft Laure de cheerleadingwereld ontdekt, waarbij ze als atleet 7 jaar deel heeft uitgemaakt van het Aira United Diamond en 2x deel heeft uitgemaakt van het nationale cheerteam. Ondertussen coachte Laure 1 jaar het open-level acro, 2 jaar de extra tumbling lessen en 4 jaar het Aira United Ruby team.

Momenteel werkt Laure als doctoraatstudente aan de KULeuven binnen de onderzoeksgroep neurorevalidatie, waarnaast ze ook het vak Gymnastiek doceert aan de KULeuven. Binnen het Danscentrum spitst ze zich toe op het coachen van Aira United Diamond.