Natalie Jans

Natalie danst al sinds haar 5 jaar. Ze is gestart met klassiek ballet maar al snel kreeg ze de microbe van streetdance te pakken. Zo volgde zij bijscholingen en stages bij Terpsichore, dance academy tour, Arabesque, bij nationale en internationale docenten zoals Mike Alvarez, Steeve Austin, Dheeraj Asarfi, Ghilain, Mendo, Nessa, Michel Froget. Twee jaar lang maakte zij deel uit van ons showteam Aira Dance. Nu ondersteunt ze e coaches van Aira District.

Al sinds haar zeventiende geeft zij danslessen op verschillende plaatsen en voor verschillende leeftijden en verzorgt ze dansstages en danskampen voor kinderen en jongeren.

Natalie heeft het diploma initiator hedendaagse dans en instructeur B streetdance bij de Vlaamse trainerschool behaald. Ze heeft lange tijd van haar hobby haar beroep kunnen maken en heeft haar ook bijgeschoold in groepslessen. Van Aalo heeft zij het diploma aerobic, step-aerobics, fitness, bodyshape, kidz en streetdance. Zij voltooide ook de opleidingen dansinstructeur bij Danskant en Zumba basic 1 en 2 en aquazumba.

Van vooropleiding is zij maatschappelijk assistent. In 2014 heeft zij haar specifieke lerarenopleiding afgerond en hoopt nu haar danspassie te combineren met een job als leerkracht in het onderwijs.