TEAM

Hier vind je een overzicht van ons hele team.

docenten


Aike Raes

Aiko Terweduwe

Amber Merchez

Amèl Amri

Anaïs Van Eycken

Axelle Demirkan

Britt Breyne

Daisy Vanloffelt

Eliene-Louize Rijsenburg

Elke Londers

Emily Devroey

Femke Hoste

Flore Van Assche

Gerrit 'Jey' Deschuyteneer

Ginie Klaassen

Goedele De Raeymaeker

Herlinde Wens

Ineke Van Meerbeek

Inês Costa

Jennifer Regidor

Jens Van Noten

Jordi Dehaes

Karen Francois

Kenzo Brusseleers

Laure Everaert

Leen Declercq

Lenka Storms

Lisa-Marie Van Heffen

Loes Umans

Louise Baron

Luna Baron

Mauro Van Schaeybroeck

Merel Peeters

Natalie Jans

Nele Vanden Bossche

Nicola Carl

Noélie Dochez

Rebecca Rosies

Robin Brys

Sanne De Smet

Sarah Coene

Sarah Mancini

Saskia Dobbelaere

Serena Jolly

Silvia Leon

Tara Vallely

Thibault Bollue

Tom Verstuyf

Valerie De Maeseneer

Zoë Demoustier

Onthaal


Amber Merchez

Heidi Didden

Jente Weyn

Lieve Selleslach

Litte Van Horebeek

Louise Baron

Thibault Bollue

Zakelijke leiding


Carlo Drappier (Zakelijke leiding)

Als jonge knaap hield hij vooral van spelen op straat, scouts (van welp tot leiding) en volleybal (het embryonale VHL). Na laborantstudies en verplichte legerdienst kon hij onmiddellijk aan de slag bij een Leuvense brouwerij die ongeveer twintig jaar later de grootste van de wereld werd. Hij heeft niet één dag als laborant gewerkt, maar wel enkele jaren als brouwer, in de boekhouding en in de verkoop.

In 1999 beslisten  Aike en Carlo om samen een nieuw danscentrum in Leuven op te richten. Terwijl Aike zich focuste op de artistieke invulling was het Carlo zijn taak om de financiële kant van deze onderneming te onderzoeken, een geschikte locatie te vinden en de vzw op te richten. Na maanden onderhandelen met banken werd Danscentrum Aike Raes vzw dat jaar in september boven de doopvont gehouden. Hij combineerde toen zijn werk voor de brouwerij met zijn werk voor het Danscentrum. Hij kanaliseerde de groei die jaar na jaar werd gerealiseerd in de verdere uitbouw van dit centrum.

Sinds 2006 werkt hij fulltime voor het Danscentrum, waar hij verantwoordelijk is voor al het zakelijke o.a. facturatie, loonadministratie, budgetplanningen, balansen, lidgelden, subsidies, dansstages en festivals, nieuwsbrieven, enz. Hij is mede-oprichter van BCF, the Belgian Cheerleading Federation en de Sporthumaniora optie Dans. Het merendeel van de verbouwingen in het Danscentrum heeft hij zelf gerealiseerd tijdens de 'rustige' zomermaanden. Hij is creatief in het oplossen van technische problemen en het ontwerpen van decors. Met een nuchtere kijk runt hij het Danscentrum zonder het sociaal en maatschappelijk project uit het oog te verliezen. Hij is erin geslaagd een kader te scheppen waarbinnen creatieve en artistieke geesten zich verder kunnen ontplooien.

Carlo heeft drie jaar salsa gedanst maar is om het met zijn eigen woorden te zeggen 'vooral een groot danser in zijn hart.'