SPOT

SPOT

Dat Danscentrum Aike Raes er alles aan doet om jou en/of je kinderen de allerbeste danslessen aan te bieden dat wist je al. Met ons nieuw project SPOT richten we ons niet specifiek op de dansers ... wel op hun ouders.

En dit met de beste bedoeling!

WHO

Vertrekkende vanuit de slogan van de World Health Organisation (WHO) 'Elke beweging telt' en rekening houdende met hun nieuwste richtlijnen die aangeven dat 'volwassenen twee keer per week spierversterkende oefeningen zouden moeten doen, waarbij de grote spiergroepen (benen, rug, buik, borst, schouders en armen) betrokken zijn', hebben we SPOT gecreëerd.

SPOT is een functionele training hub. Maar je raadt het al, het is geen gewone fitness.

Tattoo Artist Duo

Personal Trainer

Je traint er met je uitverkoren Personal Trainer (PT) om aangepast aan jouw verwachtingen, je doelstellingen te behalen. Je traint in een volledig uitgerust performance center waar geen enkel toestel in de stekker steekt.

Dit alles in een quasi privé-omgeving Mentaal welzijn en fysieke gezondheid gaan hand in hand. Je komt er om je spieren te verstevigen, om je zelfvertrouwen te boosten, om gezonder in het leven te staan!

Inspiration

En wat mag dat kosten?

SPOT bestaan uit 3 units. In elke unit kan een PT werken met 2 mensen. Een unit kost 12€/uur + BTW. Het uurloon van een PT is rechtstreeks met hem of haar af te spreken. Je kan de kostprijs van een workout verlagen door deze te delen met enkele deelnemers. Samen trainen is een goede motivator en het scheelt in de portemonnee.

Inspiration

geen excuses,
enkel 
oplossingen

Ben je iemand die wel wil sporten maar er helaas geen tijd voor heeft?
Wel, dan heb je nu geen reden meer. Terwijl je kind geniet van de dansles staat jouw persoonlijke coach voor je klaar om met jou aan de slag te gaan.

Misschien heb je nood aan extra oefeningen om sterker te worden in je benen, je buik of je rug om blessures te vermijden die zo vaak voorkomen in jouw favoriete sport? Misschien vertrek je binnenkort op skivakantie waar je al zolang naar uitkijkt? Is het niet verstandig om je (samen met je partner) hierop voor te bereiden?

Een PT kan je de juiste oefeningen aanreiken, je begeleiden, je motiveren en je bijstaan met advies.

Super toch!

Fervent sporter?

Misschien heb je genoeg ervaring om zonder PT aan de slag te gaan en train je graag op jezelf? Ook dat kan.

Alleen de eerste keer willen we dat je traint met een PT die zijn ervaring met je deelt en je de toestellen leert kennen. Eventueel maakt hij of zij een trainingsschema voor jou voor de volgende weken. Die eerste les betaal je dus een PT, daar staan we op, in je eigen voordeel. De volgende keren reserveer je je plaats, betaal je 6€/uur + BTW en je gaat aan de slag.

Geen abonnementskosten, nada, niets!

Simpel toch!